Karlstad-Support-Blogg-omslagsbild

Om oss

Jakob Isaksson

Jakob Isaksson

Grundare & Teknisk Superhjälte

Vår mission

Vår vardag och omvärld har blivit mer och mer digital för varje dag som går, och trots sina fördelar visar ett flertal studier att många av oss upplever ångest inför att få all ny teknik att fungera, både i hemmet och på jobbet.

Support i Karlstad & Hammarö grundades år 2019 av Jakob Isaksson med missionen att utrota det som numera kallas för ”digitalt utanförskap”, dvs upplevelsen hos en person att inte kunna använda vardagsteknik eller att kunna ”hänga med” i teknikutvecklingen och därför varken använder eller har möjlighet att dra full nytta av ny teknik.

Vi vill göra teknik enkel och användbar för alla – oavsett ålder och teknisk kunskapsnivå.

 

Vår filosofi

Våra hemtekniker, eller bredbandshjälp, anpassar sig efter dig och dina unika behov. Vi ber dig inte sitta hemma och vänta hela dagen på att vi ska komma på besök, utan vi frågar när det passar dig och kommer sedan på tiden vi har bestämt.

Våra tekniska experter skräddarsyr lösningar till privatpersoner, företag och botsadsrättsföreningar så att det passar var och en utifrån sina behov.

Dem tekniker vi skickar ut har lång erfarenhet av att hjälpa dig i ditt hem eller på företaget. En del av oss har löst olika tekniska problem i över 30 års tid.

 

Vår service

Vi jobbar med service i världsklass – vare sig det handlar om att få till en stabil teknisk lösning som passar dig som kund eller att handfast visa hur slutanvändaren installerar sin teknik-pryl för att få den att fungera på bästa sätt.

Att du som kund är 100% nöjd är en stor del av vår drivkraft.

Prova gärna oss du med – läs våra kundomdömen och boka en av våra tekniker!

 

Av Karlstad-bor – för Karlstad-bor 

Vi finns endast i Karlstad och Hammarö med omnejd, så varmt välkommen att prova vår bredbandshjälp i Karlstad, och bli en av våra nöjda kunder du med!

 

Karlstadvy
karlstad_sola
Karlstad-stenbron

Hör gärna av dig till oss och följ vår vardag oss i sociala medier!

Ring bokningen

Ja, tack! Kontakta mig.

 

2 + 12 =

Följ med oss

…på sociala medier, in och Gilla & Följ!